Μπες στην τεχνολογία

Βίντεοκλήση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου και αν βρίσκονται. Μιλήστε καθώς βλέπετε τα αγαπημένα σας προσωπα, τόσο εύκολα όσο κάνοντας ένα κλικ.

Σας δείχνουμε πως να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα βίντεο κλήσης από τον υπολογιστή, το λάπτοπ σας, ακόμα και από το κινητό σας, και κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται!Μετά τις ρυθμίσεις, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε το πρόγραμμα και με ένα κλικ να κάνετε την κλήση!

Το μόνο που χρειάζεστε, είναι 1) γραμμή internet και 2) έναν υπολογιστή ή laptop,κινητό ή tablet και μέσα σε λίγα λεπτά θα κάνετε βιντεο κλήσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπου και αν βρίσκονται.

Και όλα αυτά δωρεάν, χωρίς καμία χρέωση για τις κλήσεις!

Σερφάρισμα στο internet

Το internet είναι ένα δίκτυο που μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα πάντα!

Θέλετε να διαβάσετε τις τελευταίες ειδήσεις; Θέλετε να δείτε τα εξώφυλλα των εφημερίδων; Θέλετε να δείτε μια συνταγή;

Πραγματικά ό,τι και να θέλετε είναι στα χέρια σας! Μπορείτε απλά να σερφάρετε διαβάζοντας ειδήσεις, μέχρι να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, ακόμα και να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω internet!
Θέλετε να βρείτε γιατρό κοντά σας; Εφημερεύοντα νοσοκομεία ή φαρμακεία; Τι καιρό θα κάνει αύριο;

Εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά και ακόμη περισσότερα! Σας εξηγούμε βήμα-βήμα, πως να μπείς στην τεχνολογία!

Κινητό τηλέφωνο και tablet

Θέλετε βοήθεια με το κινητό σας τηλέφωνο; Θέλετε να σας δείξουμε λειτουργίες του; ρυθμίσεις που θέλετε στο κινητό ή το tablet σας;

Σας δείχνουμε τι μπορείτε να κάνετε ακόμα και να συνδέσουμε εφόσον υποστηρίζεται, το κινητό ή το tablet σας με τον υπολογιστή σας!
Θα μείνετε έκπληκτοι όταν δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να χειριστείτε smartphone ή tablet, ακόμα και αν δεν έχετε πιάσει ποτέ στα χέρια σας!
Ποτέ δεν είναι αργά και δεν παίζει ρόλο τι ηλικία είστε ή τι γνώσεις έχετε. Πολλές φορές μας λένε ότι "μπα, εγώ δεν μπορώ με αυτά τα ηλεκτρονικά" ή "τι να το κάνω εγώ στην ηλικία μου" και πολλά παρόμοια. Όταν όμως βλέπουν πόσο εύκολο είναι και κυρίως τι μπορούνε να κάνουν, δεν το αφήνουν από τα χέρια τους!
Ποτέ δεν είναι αργά για να μπείς στην τεχνολογία!