Κάντε Chat ή βιντεοκλήσεις μέσω Firefox

Το Firefox Hello είναι μια υπηρεσία όπως το Google Hangouts ή το Skype, με τη διαφορά πως η υπηρεσία είναι ενσωματωμένη στο Firefox από την έκδοση 41 και μετά. Επίσης, δεν χρειάζεται κανενός είδους λογαριασμός για να τη χρησιμοποιήσουμε, ούτε στον Firefox ούτε αλλού.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι κλικ στο χαμογελαστό φατσάκι στη γραμμή εργαλείων. Αν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσουμε το Hello, κάνουμε κλικ στο Get Started.

 

Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα του Firefox Hello, όπου κάνουμε κλικ στο κουμπί "Start a conversation".

Για να προσθέσουμε άτομα στο chat, αρκεί να στείλουμε έναν ειδικό σύνδεσμο τον οποίο μας παρέχει ο Firefox. Μπορούμε να τον στείλουμε με email, να τον κάνουμε αντιγραφή-επικόλληση, ή να τον μοιραστούμε απευθείας μέσα από τα Social Media.

Μόλις ο φίλος ή οι φίλοι μας κάνουν κλικ στο σύνδεσμο και μπουν στη συζήτηση, μπορούμε να ξεκινήσουμε το chat μέσω browser.

Το καταπληκτικό είναι ότι μπορούν να συμμετέχουν και από άλλους browser όπως πχ Google Chrome αλλά μόνο από firefox μπορεί να ξεκινήσει!

Επίσης όπως θα δείτε, μπορείτε να κάνετε γραπτό chat, βιντεοκλήση ή ηχητική κλήση.. και όλα αυτά με 1-2 κλικ και χωρίς λογαριασμούς!!